Vakbeurs voor de biologische, ecologische, natuurlijke en duurzame sector
Zondag/Dimanche 13 oktober/octobre 2019
Lezingzaal/Salle de séminaire |
Lounge - Recharge Area |
Vergaderzaal/Salle de réunion |
||
11u30 |
Hebben biolabels een meerwaarde voor de consument? Tijdens deze lezing wordt dieper ingegaan op hoe consumenten biologische voedingsproducten ervaren. Zo wordt er stilgestaan bij hoe consumenten staan tegenover biolabels. Zijn deze labels gekend bij consumenten? Is er een invloed van een biolabel op de voedingskeuze. Dit zijn enkele vragen die beantwoord zullen worden tijdens deze lezing. Dr. ir. Joachim J. Schouteten - Universiteit Gent |
Doorlopende proevertjes en massages in onze lounge zone / dégustations et massages en continue |
Food Supplements under pressure? (Zaal/Salle 1102A) The food supplements market is growing worldwide and yet food supplements are under pressure. Opponents say that food supplements are not working, that it is wasted money and that they are even dangerous. Nonsense! But how to respond to such unjustified criticism? NAREDI prepared a toolbox to help you to become an advocate for food supplements, a #FOODSUPvocate! 11h30 - 12h15: Regulatory update on food supplements legislation Mrs Valerie Vercammen,General Director at Naredi *The event will be followed by a cocktail on the NAREDI stand as from 1 pm. |
|
13u00 |
"Smaken biologische wijnen anders" / "Le goût du vin bio est-il différent?" |
Rencontre avec les producteurs et transformateurs et les magasins. Augmenter l'offre local dans votre magasin. (Zaal/Salle 1123) Organisé par Biowallonie |
|
|
13u30 |
|
Rencontre avec les producteurs et transformateurs et les magasins. Augmenter l'offre local dans votre magasin. (Zaal/Salle 1123) Organisé par Biowallonie
|
||
14u00 |
"Une femme sans parfum est une femme sans avenir" Coco Chanel Mais quel parfum choisir ? Eloi Roberti, cofondateur de FiiLit, vous les fait découvrir ! |
Rencontre avec les producteurs et transformateurs et les magasins. Augmenter l'offre local dans votre magasin. (Zaal/Salle 1123) Organisé par Biowallonie |
||
15u00 |
Is de traditionele biowinkel in gevaar? Prof. Els Breugelmans, Onderzoekseenheid Marketing, KULeuven |
|
||
17u00 |
|
Happy Hour met Yugen-Kombucha en Tao Family / avec Yugen -Kombucha et Tao Family |
Maandag/Lundi 14 oktober/octobre 2019
Lezingzaal/Salle de séminaire |
B2B Matchmaking (117) |
Lounge - Recharge Area |
Vergaderzaal/Salle de réunion |
|
09u00 |
|
Bio dans le catering (Zaal/Salle 1102A) organisé par Biowallonie |
||
10u00 |
Ontbijtseminarie Welkom met klein bio ontbijtbuffet Seminarie: Bio en de groeiende markt van foodservices - Luc Van Bellegem, sr marketingmananger VLAM Georganiseerd door VLAM |
Matchmaking Session I |
Doorlopende proevertjes en massages in onze lounge zone / dégustations et massages en continue | |
12u30 |
Bio dans l'hôtellerie et la restauration Organisé par Biowallonie |
|
||
13u30 |
Matchmaking Session II |
|||
14u00 |
Allergenen in de horeca (14h-17h) Georganiseerd door Horeca Vlaanderen
|
|
|
|
15u00 |
Allergenen in de horeca Georganiseerd door Horeca Vlaanderen |
|
Duurzame overheidsopdrachten (Zaal/Salle 1102A) |
|
15u30
|
Matchmaking Session III |
|||
16u00 |
Allergenen in de horeca Georganiseerd door Horeca Vlaanderen |
|||
17u00 |
|
Happy Hour met Yugen-Kombucha en Tao Family / avec Yugen -Kombucha et Tao Family |
||
|